25 Eylül 2021 Cumartesi

Gachsaran, Haftgöl ve... 'deki mezar taşına Qashqai' li bir çocuğun şapkasında ayak izleri görülebilen eski bir sembol. Taş Yer: Swarabad Arak Keşfi: Ahmadi Moeen Fotoğraf: Muhammed Naseri Fard Tarih: Ağustos 1400

 





Dağların ve mağaraların duvarlarındaki birkaç basit çizgi, bin yıllarında engin topraklarda yaşamış, hatta bin yıllarında dalların yolunu gösteren insanların hayatı gibi olabilir!
Il Qashqai, eski çizimlerin de şahit olduğu gibi, dağların ve vadilerin duvarlarında (Tamga, Tamga, Tamga, işitme, (Tamga) semboller halinde yaşamın ayak izleri olan İran yaylasının antik sakinlerindendi. ; şimdiye kadar terk edildiklerini.
Örneğin, Swarabad, Arak, Timreh ve... Gachsaran, Firoozabad, Fars, Haftgöl halkının şapkalarında ayak izleri bulunan eski sembolleri görüyoruz. o kabile,... aynı zamanda gözlemlenebilir.
Onların penceresinden, İran 'ın Orta Asya ve Kafkasya' ya kadar geniş bölgelerine yerleşen Ghashqai alt klanının herhangi bir alt klanının yaşamı, kadim yaşam alanlarını, mezarlıklarını, hatta göçmenliklerini, şubelerini ve topluluklarını güzelce gözlemleyebiliriz.
Reef sanatları, farklı iklim ve zamanlarda kültürlerin çevirmenlerini tanıyan araştırmacıları ilk elden tanıyan belgelerdir ve konuşmaları her zaman ve mekanda sıklıkla resim ve işaretler yardımıyla, herkes için. Dünya milletleri aynı oldu.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Gachsaran, Haftgöl ve... 'deki mezar taşına Qashqai' li bir çocuğun şapkasında ayak izleri görülebilen eski bir sembol.
Taş Yer: Swarabad Arak Keşfi: Ahmadi Moeen Fotoğraf: Muhammed Naseri Fard Tarih: Ağustos 1400


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder